Fül-orr-gégészet, foniátria, bőrsebészet, plasztikai sebészet Debrecen

Plasztikai sebészeti pácienseink

Orrplasztika

Esztétikai okból végzett orrplasztika

Rekonstrukciós okból végzett orrplasztika

Fülplasztika

Szemhéjplasztika

Felső- és alsó szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika

Rhinophyma

Bőrsebészet

Mellplasztika

Hasplasztika

Rólunk mondták

"Kedves Doktor Úr!

Éppen egy hete, hogy levette a gipszet az orromról. Azóta fantasztikus gyógyuláson mentem már át, éppen csak egy "kicsi" folt van a jobb szemem alatt, s egy picurit duzzadt még az orrom. Viszont már egy hete azon aggódom, hogy mennyire érthetetlenül viselkedtem akkor a gipszlevételkor, s talán Ön azt gondolhatja, hogy nem is tetszik az eredmény?!

Ez egyáltalán nem így van! Csodálatos a változás, s eszméletlenül elégedett vagyok!!! Sajnos ezt akkor nem tudtam kimutatni, mivel minden pillanatban azért küzdöttem, hogy el ne ájuljak. Ezért kérem, ne haragudjon, ha esetleg félreérthető volt a viselkedésem!!! Ha visszaforgathatnám az időt, biztosan a nyakába borulnék a boldogságtól, s az örömtől!

Még egyszer köszönöm szépen!

S ha megenged egy személyes véleményt: mosolyogjon annyit a betegeknek, amennyit csak lehet, mivel az nálam is nagyon sokat jelentett!!! Felér fél gyógyulással :-)!!!

További sok jó és szép munkát, jó egészséget!"

Farkas Gabriella

 

"Örülök, hogy Szűcs doktor Úrhoz irányítottak az orrműtét elvégzése céljából. A műtét óta kapok levegőt az orromon, helyreállt az önbizalmam, tudok az emberek szemébe nézni."

Zámbor Zoltán

 

"Kedves Andrea!

Április 2-án voltam Önnél hónalji injekciós kezelésen és örömmel írok, hogy már a harmadik naptól megszűnt az izzadás!

Nagyon örülök neki és sokkal boldogabbak a napjaim, ha visszatér az izzadás továbbra is igénybe veszem majd a kezelést Önnél!

Nagyon szépen köszönöm!"

Üdvözlettel, K. Anita

 

"Dr. Szűcs Attila végezte rajtam a plasztikai orrműtétem. Már az első pillanatban szimpatikus volt. Sok más klinikán jártam előtte, de sajnos sehol nem volt megfelelő az emberi hozzáállás. Nagyon féltem az orrműtéttől. Sokáig visszatartott a fájdalomtól és az utána járó procedúrától való félelem. Szűcs Doktor Úrnak és a maximális odafigyelésének köszönhetően semmilyen rossz élményben nem volt részem. Bárki, aki kérdezi tőlem, hogy hogy éltem meg magát a műtétet és az utána levő időszakot, mindig csak egy a válaszom: bármikor újra alávetném magam a műtétnek. És a legfontosabb az eredmény. Öt hónappal ezelőtt volt a műtétem és igen…csak most kommentálok, mert most kezdtem el látni igazán a végső formát. Minimum 4-5-6 hónap alakulási időt kell hagynunk az orrnak mielőtt  bármilyen véleménnyel tudnánk lenni a végső formát illetően. Az első pár hónapban mindazok ellenére, hogy tudatában voltam a tényeknek elégedetlenkedtem, hogy még mindig túl nagy, ez nem az a forma stb…. Ma reggel készített rólam egy fotót a barátom és valami nagyon más volt a képen, gyönyörű szépnek láttam magam J. Eltűnt a képről ami egész életemben zavart, a nagy orrom. Abban a pillanatban csináltam egy előtte-utána kép montázst és igen… Véégre!!!! Az orrom picike, gyönyörű az íve és még egy hajszálnyi piszeség is benne van, amit külön kértem. Egy év a teljes gyógyulási idő és már az ötödik hónap után imádom J. Nekem nagyon sokat segített az orrműtét. Nagyon szépen köszönök mindent és teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel. Jó szívvel fogom Önt tovább ajánlani mind itthon, mind külföldön."

Lilla F.

 

"Tisztelt Főorvos Úr!

Gy. Zsuzsanna vagyok, egy nemrégi páciense. Elnézést kérek a személyes üzenetért csupán szerettem volna még egyszer megköszönni a segítségét, hogy újra nőnek érezhetem magam.

Szépen gyógyulok, hála önnek és csapatának. 

További sok sikert kívánok a munkájához."

Tisztelettel: Gy. Zsuzsanna

 

"A pajzsmirigy műtét után nagyfokú rekedtség panaszom alakult ki. Sok helyen megfordultam, de nem tudtak segíteni rajtam. Egy ismerősöm ajánlotta a doktornőt, aki a hangterápia segítségével teljesen meggyógyított."

 

"Nagyon mély és behúzó jellegű volt az arcom két oldalán kialakult redő. Már egy év eltelt a feltöltés óta és még mindig tartós az eredmény. Nagyon meg vagyok elégedve."

 

"Sokan próbáltak lebeszélni az orrműtétről és ezért féltem is tőle. Megérte vállalni a beavatkozást, mert nagyon szép lett az eredmény."