Fül-orr-gégészet, foniátria, bőrsebészet, plasztikai sebészet Debrecen

Plasztikai sebészeti pácienseink

Orrplasztika

Esztétikai okból végzett orrplasztika

Rekonstrukciós okból végzett orrplasztika

Fülplasztika

Szemhéjplasztika

Felső- és alsó szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika

Rhinophyma

Bőrsebészet

Mellplasztika

Hasplasztika

Rólunk mondták

"Kedves Doktor Úr!

Éppen egy hete, hogy levette a gipszet az orromról. Azóta fantasztikus gyógyuláson mentem már át, éppen csak egy "kicsi" folt van a jobb szemem alatt, s egy picurit duzzadt még az orrom. Viszont már egy hete azon aggódom, hogy mennyire érthetetlenül viselkedtem akkor a gipszlevételkor, s talán Ön azt gondolhatja, hogy nem is tetszik az eredmény?!

Ez egyáltalán nem így van! Csodálatos a változás, s eszméletlenül elégedett vagyok!!! Sajnos ezt akkor nem tudtam kimutatni, mivel minden pillanatban azért küzdöttem, hogy el ne ájuljak. Ezért kérem, ne haragudjon, ha esetleg félreérthető volt a viselkedésem!!! Ha visszaforgathatnám az időt, biztosan a nyakába borulnék a boldogságtól, s az örömtől!

Még egyszer köszönöm szépen!

S ha megenged egy személyes véleményt: mosolyogjon annyit a betegeknek, amennyit csak lehet, mivel az nálam is nagyon sokat jelentett!!! Felér fél gyógyulással :-)!!!

További sok jó és szép munkát, jó egészséget!"

Farkas Gabriella

 

"Örülök, hogy Szűcs doktor Úrhoz irányítottak az orrműtét elvégzése céljából. A műtét óta kapok levegőt az orromon, helyreállt az önbizalmam, tudok az emberek szemébe nézni."

Zámbor Zoltán

 

"Kedves Andrea!

Április 2-án voltam Önnél hónalji botox kezelésen és örömmel írok, hogy már a harmadik naptól megszűnt az izzadás!

Nagyon örülök neki és sokkal boldogabbak a napjaim, ha visszatér az izzadás továbbra is igénybe veszem majd a kezelést Önnél!

Nagyon szépen köszönöm!"

Üdvözlettel, K. Anita

 

"A pajzsmirigy műtét után nagyfokú rekedtség panaszom alakult ki. Sok helyen megfordultam, de nem tudtak segíteni rajtam. Egy ismerősöm ajánlotta a doktornőt, aki a hangterápia segítségével teljesen meggyógyított."

 

"Nagyon mély és behúzó jellegű volt az arcom két oldalán kialakult redő. Már egy év eltelt a feltöltés óta és még mindig tartós az eredmény. Nagyon meg vagyok elégedve."

 

"Sokan próbáltak lebeszélni az orrműtétről és ezért féltem is tőle. Megérte vállalni a beavatkozást, mert nagyon szép lett az eredmény."