Fül-orr-gégészet, foniátria, bőrsebészet, plasztikai sebészet Debrecen

Szépségszalon

szepsegszalon uj

ORVOSI KOZMETIKÁNK az ANNA BEAUTY SZALON
Web: www.annabeauty.hu Cím: Bem tér 14., Simonyi kapu

Szeretettel várjuk pácienseinket, vendégeinket szalonunkban, ahol biztosított az orvosi szakmai vezetés melletti kozmetikai, szépségápolási tevékenység.A modern kozmetikai gépi és kézi kezelések mellett hangsúlyt fektetünk az anyagok személyre, “bőrre szabott” kiválasztására, mégpedig úgy, hogy mindig orvosi szakértelem is áll a minőségi munka hátterében.

A folyamatosan biztosított orvosi vezetés ill. háttér lehetővé teszi a kozmetikai eljárásokkal elérhető kimagasló eredményeket. Célunk a megfelelő kezelésekkel, természetes alapanyagú kozmetikumok alkalmazásával biztosítani a bőrápolásra és egy kis kikapcsolódásra is vágyó páciensek maximális elégedettségét.

Az általunk alkalmazott minőségi termékek (Tegoder, Coverderm, Ilcsi) a legkülönbözőbb problémákra és minden bőrtípusra nyújtanak segítséget a kozmetikai kezelésben.

tű nélküli mezoterápiás készülékünkkel, az ún. elektroporációval újdonságnak számító orvos-kozmetikai kezelési technológiát tudunk biztosítani szalonunkban. A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag-bevitelt, eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Az analitikai tisztaságú anyagokat (hyaluronsav, vitamin komplexek, koktélok) a készülék speciális radiofrekvenciás hullámok segítségével a bőrön virtuális csatornákat megnyitva teszi lehetővé a hatóanyagok áramlását a bőr mélyebb rétegeibe, sejtjeibe. Kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bevitt anyagok bent maradnak, és kifejtik sejtszintű hatásukat.

Szalonunkban a relaxáló és méregtelenítő kezelések (nyirokdrenázs kezelés, talpreflexológia) mellett az orvos esztétikai kezeléseink (Lavigor orvos-kozmetikai mélyhámlasztás, tűs mezoterápiás kezelés, Drakula (PRP) terápia) is segítik pácienseink fiatalodását.

Az emax Galaxy System univerzális lézer csúcskészülékünk kitűnően alkalmas a nem kívánatos szőrszálak eltávolítására minden bőrtípus, így a I-VI bőrtípus esetén.

szepsegszalon2

Erbium-YAG lézer kezeléseink alkalmasak olyan felületes bőrhibák kezelésére, mint az acne és egyéb hegek, öregségi pigmentfoltok, tág pórusok, kis lapos időskori szemölcsök és finom ráncok. A lézeres finom hámlasztás elősegíti a bőr felhám rétegének simább újra fejlődését és az új bőrsejtek egyenletesebb és szebb regenerálódását, biztosítva ezáltal az arcbőr fiatalosabb megjelenését.

Az erbium-YAG lézeres beavatkozások kombinálhatók villanófényes (IPL), dióda lézeres és radiofrekvenciás (RF) arckezelésekkel. A kombinált terápiákkal természetesen a hatékonyság fokozható.

Akut acnés bőrgyulladások esetén sikerrel alkalmazható a Soft lézer terápia. Lágylézeres kezeléseinkkel gyulladással, fájdalommal járó betegségek lefolyásának gyorsításában, a tünetek és a fájdalom enyhítésében tudunk segíteni.

Lágylézeres kezelések kiegészítéseként vagy önállóan is alkalmazható az MD orvosi kollagén terápia.

Napjainkban egyre nagyobb igény van az arcfiatalításra, melynek népszerűsége nemcsak a nők, de a férfiak körében is folyamatosan emelkedik. A sebészi arcfelvarrás mellett egyre nagyobb teret hódít a különböző hyaluronsav tartalmú feltöltő anyagokkal történő ráncfeltöltés ill. az ideg-izom átmenetet bénító injekciós kezelés, melyre szalonunkban is lehetőség van.

mikrodermabrázió, más néven arccsiszolás, bőrünk mechanikai-fizikai radírozását jelenti. A kezelés célja a bőr elhalt hámsejtjeinek lekoptatása, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak serkentése. Finoman kidolgozott gyémántfejes gépünkkel a bőr felső hámrétegének fájdalmatlan eltávolításával fokozni tudjuk a bőr vér- és nyirokkeringését, ezáltal a bőr simábbá és üdébbé válik. A kezelés hatására felgyorsul a kollagéntermelődés, javul a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége, fokozható az alkalmazott hatóanyagok felszívódása is. Ajánlott kéthetente végzett 4-8 kezelés, majd 2-3 havonta rendszeres utókezelés.

Kozmetikai kezeléseink összehangolhatók a szalonban rendszeresen tartott Bojtor Márta által kidolgozott arctornával, mely aktívan segíti az arc fiatalabbá válását, a ráncok eltűnését.

Szépségszalonunkban előre egyeztetett időpontban lehetőség nyílik plasztikai sebésszel történő konzultációra is!

www.annabeauty.hu